Levesek

Pho

Nagyon érdekes, hogy mennyire életünk részévé vált ez az étel, ez a leves – miközben soha sem voltunk Vietnám-ban, sőt a távol-keleten sem. Persze mondhatnátok, hogy akkor nem is tudom, hogy milyen egy igazi pho leves, de szerencsénkre már Budapesten is több helyen lehet ezt a nagyszerű ételt kóstolni vietnámi szakácsok jóvoltából, de például Párizsban is találtunk autentikus helyet, nem is egyet, ahol élvezhettük az ízeket.

Nos nálunk ez a leves már szinte hétköznapivá vált, nagyon sokszor készítem – de szinte sohasem tudom megállni, hogy ne fotózzam le, mert egyszerűen fotogén ez a kaja. Most is így történt, a Sparban vettem szárzellert és kacsamellett, majd rögtön be is ugrott, hogy a hétvégén pho-t kell főznöm. Nem ragozom agyon, recept több is van már a blogomon – de most annyiban variáltam, hogy a főtt tojásokat kicsit bepácoltam, bemarináltam – már csak azért is, hogy még izgalmasabbak legyenek az ízek.

Szóval lássuk a fotókat:

És akkor nézzük a végeredményt: