Epres cheesecake főzés nélkül
Ezt a finomságot a múltkor a kolléganők tiszteletére készítettük Esztikémmel (és persze csak most lett időm feltenni a blogra), de mivel én nem vagyok egy nagy desszertes, és nem igazán szoktam édességeket készíteni, így meg semi próbálok ebben a szerepben tetszelegni előttetek. Mi egyszerűen megnéztük Mautner Zsófi videós receptjét, majd lépésről-lépésre követtük a recept fázisait, majd este learattuk a babérokat. Egy azonban biztos – ez a csodás desszert nem utoljára került az asztalunkra, biztosan el fogjuk még készíteni… 🙂
Hozzávalók:
- 25 dkg natúr krémsajt
- 25 dkg mascarpone
- 2 dl tejföl
- 1 citrom
- 1 vaníliarúd
- 10 dkg porcukor
- 10 dkg teljes kiőrlésű keksz
- 5 dkg vaj
- 50 dkg eper
Forrás: YouTube – Ízes élet – Mautner Zsófi
És most jöjjenek az én fotóim: