Rendezvények, egyebek

2015-2016

2015-16.jpg

Lassan 3 éve indítottam a blogot – és mivel főállásban is java részt számokkal dolgozom, úgy gondoltam, hogy néhány mérföldkövet leírnék az évforduló kapcsán.

Szóval idén átléptem az 1 milliós oldalletöltést, ami számomra még a mai napig is teljesen hihetetlen. Egyedi látogató eddig összesen 449.000 volt, ami szintén elképzelhetetlen szám.

2015-ben írtam 96 posztot vagy receptet, ami a közel 3 év alatt majdnem eléri a 400 bejegyzést, pontosan 397 bejegyzésnél járok.

Az eddigi legolvasottabb bejegyzésem a Sertés tarja pácolása I. volt, amit több mint 51.000-en töltöttek le.

A valaha legerősebb nap a blog életében 2015.04.01-én volt, amikor 19.595 oldalletöltést mért a blog.hu.

Idén a blognak saját Facebook oldalt nyitottam, ahol már több mint 1.600 like-oló követi a bejegyzéseimet – ami remélem idén meg fog duplázódni. 🙂

2015-ben már az Instagram-on és a Pinterest-en is követhetők a cikkeim, receptjeim.

És ami idén következik? 

Nos az már biztos, hogy ezek a számok már bizonyos felelősséggel is járnak, azaz „jobban fel kell kötnöm a gatyát”. Érzem, hogy még sokat kell tanulnom, finomítanom a recepteken, sőt, idén már tényleg recepteket fogok írni – azaz a hozzávalók és a mértékegységek is oda kerülnek a fázisfotók mellé.

Idén biztos, hogy sokkal több grill étel fog szerepelni az oldalon – köszönhető ez a Landmann Magyarországnak is, akik kiváló eszközeikkel segítik majd a hobbymat. Ettől függetlenül nem csak a gázgrill és a faszén lesz a szereplő, vagyis a hagyományos, magyar és nemzetközi ételek is megmaradnak a konyhai posztjaimban. Rengeteg ételötlet és recept van már a fejemben, csak idő és pénz kérdése az egész … .-)

Szóval várok idén is mindenkit a blogomra, várom a reakciókat, legyen az jó vagy rossz – mert én is ebből tudok építkezni. ( Csak a trollok, azok kíméljenek ! )

BUÉK – Húsimádó

 

Vélemény, hozzászólás?