Pikáns sütőtökkrémleves whiskys, pirított magvakkal | Húsimádó VLOG #6
Ha ősz, akkor sütőtökkrémleves – mert ezt sohasem lehet kihagyni.
Most egy kicsit variálok a megszokott receptemen, ugyanis chilivel kissé pikánsabbá teszem az ízvilágot, ami pedig a pirított magvakat illeti – na ott van egy kis finomság. A magokat beáztatom whiskybe, majd egy serpenyőben megpirítom őket, a maradék alkoholt pedig szintén a magokra locsolom…
Hogy milyen lett? Nos ha erre kíváncsi vagy, akkor ezt a videót nézd meg 🙂
Hozzávalók:
- 1/2-1 db sütőtök
- 2-3 fej burgonya
- 2 fej hagyma
- 6-7 dl alaplé
- 2 gerezd fokhagyma
- 3-4 ág kakukkfű
- friss gyömbér
- chili
- só és bors
- fenyő- és tökmagok
- whisky
Iratkozz fel, hogy mindig értesülhess a legfrissebb videókról: