Húsételek

Brokkolival, besamellel sült sertéskarajok

130

Hasonló ételt már készítettem korábban, de mivel én mindig variálok – így most is kicsit más lett ez a recept is…

A sertéskarajokat klasszikus módon klopfoltam, majd megsóztam és lisztben megforgattam. Vékony olajon elősütöttem az összes szeletet – majd félretettem őket.

A brokkolit megtisztítottam, kisebb rózsákra szedtem őkelmét – majd sós, fokhagymás vízben előfőztem az egészet.

Sonkát felcsíkoztam, majd szintén vékony olajon ropogósra sütöttem mindet.

Készítettem egy besamel mártást, majd a húsokat a tepsibe fektettem. A húsokat megkentem a besamel-el, majd rájuk pakoltam 2-2 brokkolit, szórtam rájuk sonkát. A tetejükre csorgattam még besamelt – majd a tepsi mehetett a sütőbe.

Egyszerű, de nagyszerű étel – érdemes kipróbálni.

041husimado_logo_500.jpg

043

045

046

047

055

060

062

067

069

071

075

076

079

087

119

130

132

Vélemény, hozzászólás?