Olaszország – Párma és Velence (Vendégposzt #8)
Az úton, az utolsó pihenő felé ami Párma, a sonka és parmezán fellegvára, megjártam én is Canossa-t, hétfő lévén, sajnos minden zárva volt. Ez az utazás sem végződhet máshol, mint Velencében, a Venissa Wine & Resort teraszán, ahol a Dogek fehér-vörös borát kortyolgatva megérti az ember, hogy mi is az a Dolce Vita. Ha ismered a dorona szőlő történetét, amit a Venissa alkotott újra, akkor azt is megérted, hogy az édes élet kemény munka és verejték eredménye. Velence, egyszerűen csak szerelem. Ezen belül, a Venissa, amit ugyancsak Mayesnek köszönhetek, az egyik gyöngyszem. Ajánlom mindenki figyelmébe!
Köszönöm, hogy velem barangoltál.
A végső leltár:
6.068 km
9 szálláshely
20 nap
Megszámlálhatatlan mennyiségű és minőségű élmény.
Számos palack vörösbor arra várva, hogy az út során elfogyasztott tányérok, kicsit átalakított (főzni ugyan nem tudok, mert kétszer sosem lesz pont ugyanolyan, amit készítek, de lelkesen gyakorlok) verzióinak kísérői legyenek egy (remélem, sok, nagyon sok) meghitt este, baráti vacsorák és világmegváltó beszélgetések során.