Házi sörfőzés – Angol IPA – III. rész ( illetve itt az újabb főzés is …)
Azt hiszem elkapott bennünket a gépszíj, mert már a második adag sör is tartályban van, sőt a hétvégi budapesti látogatásunk során ismét komlót és malátát vásároltunk – vagyis nincs megállás, beindult a Húsimádó sörmanufaktúra. Persze még rengeteg gyermekbetegsége van a projektnek – mert egy kicsit szűretlenebb és kevésbé habos lett az első szériás Angol IPA-nk, de ízre és aromára már meggyőző volt, nemcsak nekünk, hanem a barátainknak is. Szóval finomítunk még a technológiákon, jobban odafigyelünk a megkívánt hőfokokra – de olyan jó érzés a saját sörünket iszogatni a barátokkal és a srácokkal – hogy azt nehéz elmondani. A végén pedig még az is kiderül, hogy árban is versenyképesek leszünk a boltban vásárolt kézműves sörökhöz képest – tehát egyre szebb a „sörfőzdénk” jövője.